Stephanie ride her bike 2 miles to the post office and then another 50 yards to the train station how many yards long was her trip show all your work
1 mile = 1,760 yards.
So, 2 miles = 1,760 + 1,760 = 3520.
2,520 + 50 = 3,570.
Stephanie's trip was 3,570 yards long.
We have 8 yards of wrapping paper if we use two feet for each present how many presents can we wrap
1 yard = 3 feet
Mulitply 8 × 3 = 24 You have 24 feet of wrapping paper.
Divide 24 by 2 = 12
You can wrap 12 presents.
1 yard = 3 feet. So, 8 × 3 = 24.
24 presents can be wrapped!
Please mark as brainliest. I really need it.
A cube measures 3 inches on all of its sides. What the volume of the cubes in inches
Answer: 27 Inches
Explanation/Reasoning: To find the volume, we needto multiply 3 by itself 3 times. 3*3*3 = 27.
Answer = 27 inches
What is 10% on sale for sale on $ 37.89
37.89 x .9 = 34.10 :DDDD quick mafs
kelly ate 5/8of a pizza,lilly ate 2/6 of a pizza,ray ate 8/11 of a pizza,and marlin ate 2/5 of a pizza.which girl ate the least amount of pizza?
5/8, 2/6, 8/11, 2/5 Convert them into decimals.
5/8 ⇒ 0.625 2/6 ⇒ 0.333 8/11 ⇒ 0.727 2/5 ⇒ 0.4
The lowest amount is 0.333, or 2/6.
Lilly ate 2/6 of a pizza. Lilly ate the least amount of pizza.
When you multiply 2/3 by a fraction less than one, how does the product compare to the factors. Explain. please
The product will be less than the factors. This is because you are multiplying two fractions which will make your answer a fraction of a fraction.
for a bake sale violet wants to use the recipe at the right. If she wants to double the recipe, how much flour will she need
4 if it is the regular amout is 1
The sum of Andy and Brett's ages is 44. Andy's age is 8 more than twice Bret's age. Find the solution.
Andy is 32, and Brett is 12. You gotta set up an equation. a+b=44 a=2b+8 2b+8+b=44 b=12 a=32
Tony is making small bags of bird seed from a larger bag of bird seed that wieghs 11.6 pounds if he puts the same amount in each of 6 bags how much will each bag wiegh?
For this case we have the following division: Weight each bag = Total weight / number of bags Substituting values we have: Weight each bag = (11.6) / (6) Weight each bag = 1.933333333 pounds Answer: each bag will wiegh about: 1.933333333 pounds